Verkoop 2 Slaapkamers, Bar, Bar, Montenegro, Bulevar Revolucije 10A, 85000 Bar

Verkoop - Cod. 38596

  • Typologie: 2 Slaapkamers
  • Gebied: 96 m²
  • Getal kamers: 2
  • Verdieping: 2

Twee slaapkamerappartement te koop van 96 m2, op de 4e verdieping. Het bestaat uit een ruime woonkamer en eetkamer, keuken, terras van 15m2 met uitzicht op zee, badkamer, toilet en twee slaapkamers. Het moderne multi-split-systeem zorgt voor de temperatuur in het appartement in overeenstemming met de externe klimatologische omstandigheden en volgens uw voorkeuren. De locatie is binnen handbereik van alle noodzakelijke instellingen - scholen, kleuterscholen, gezondheidscentra, sporthallen, maar ook winkels en kustwateren. In het gebouw is er een park met verschillende voorzieningen - een speeltuin, een inloopzone, een hondenzone, een fietspad.
Het gebouw heeft twee kleinere en een grotere goederenlift. De receptie in de ruime hal is 24 uur beschikbaar voor de bewoners, samen met de officiële beveiliging en een volledig geactiveerd videobewakingssysteem.
Als u besluit om te huren, kunt u uw appartement huren als een extra hotelinhoud die zich in ons complex zal bevinden, en u kunt altijd de informatie over het aantal dagen op uw mobiele telefoon bekijken dankzij het slimme huissysteem van Tesla, dat zal worden uitgerust met het appartement. U kunt meer lezen over het beheer van de functies in het appartement dat hij aanbiedt op www.sohocity.bar.
Koop rechtstreeks bij de belegger.
.

AANTAL BEZOEKERS VOOR DEZE AANKONDIGING

Bezoekers onderverdeeld in land van herkomst

Wijziging tijdsinterval

Navraag doen naar dit object


REALIGRO FREE ADVERT
Ik wil graag soortgelijke objecten per email ontvangen
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Wissen
2005-2019 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB